Armani eliminisan, Italija dobija novog šampiona!

Izvor: Sportske.net, 02.Jun.2017, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Armani' eliminisan, Italija dobija novog šampiona!

Branilac trofeja u italijanskom šampionatu eliminisan je u polufinalu plej-ofa što znači da će Italija dobiti novog prvaka.

Košarkaši Trenta dovršili su započeti posao i novim trijumfom nad EA7 Olimpijom iz Milana overili plasman u finale plej-ofa italijanskog šampionata.

Trento je kao gost slavio rezultatom 102:82 (24:20, 22:23, 33:15, 23:24) i ukupnim rezultatom 4:1 u seriji eliminisao branioca titule, ekipu EA7 Olimpije iz Milana.

Neizvesnost je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u večerašnjoj utakmici trajala do trećeg kvartala kada je ekipa Trenta ubacila u viši stepen prenosa i održala "čas košarke" u "Mediolanum Forumu".

Večeras je u ekipi Trenta dominirao Dominik Saton sa 26 poena, 6 skokova i 4 asistencije, ali su odličan učinak još imali Dastin Houg i Šavon Šilds koji su postigli po 17 poena.

Rakim Sanders sa 25 poena (4 sk) i Avdu Abas sa 12 poena bili su najefikasniji pojedinici u timu Jasmina Repeše. Milan Mačvan je ostao bez poenterskog učinka.

Protivnik ekipe Trenta u finalu plej-ofa biće pobednik drugog polufinalnog para koji čine Venecija i Avelino.

Što se tiče EA7 Olimpije iz Milana, očigledno je da nakon neuspešne sezone sledi remont a treba očekivati da prvo bude uručen otkaz Jasminu Repeši koji definitivno nije uspeo da se snađe na klupi velikana iz Milana.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Trento skinuo Armani sa italijanskog trona!

Izvor: B92, 03.Jun.2017, 10:23

Italija će dobiti novog šampiona u košarci jer su igrači Trenta iznenadili aktuelnog prvaka Emporio Armani sa 4-1 u polufinalnoj seriji Lega A. Trento sada čeka rasplet serije između Avelina i Venecije gde je rezultat 2-2. Peti meč igra se u Veneciji, a šesti u Avelinu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.