Izvor: HotSport.rs, 31.Avg.2023, 14:38

AVRAMOVIĆ GOVORIO O ITALIJI I POSLAO PORUKU PODRŠKE SIMANIĆU: „Postoje važnije stvari od košarke!“ (VIDEO)

„Pobedom smo zvanično u četvrtfinalu, motivacija nije upitna.“ Košarkaška reprezentacija Srbije će u prvom meču druge faze Mundobasketa odmeriti snage sa selekcijom Italije. Orlovi su u drugu grupu preneli sva tri trijumfa, dok Italijani imaju skor 2/1. O svemu tome, govorio je Aleksa Avramović, koji je pre priče o samoj utakmici, poslao poruku podrške Boriši ... Read more
The post AVRAMOVIĆ GOVORIO O ITALIJI I POSLAO PORUKU PODRŠKE SIMANIĆU: „Postoje važnije stvari od košarke!“ (VIDEO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) Avramović najavio duel sa Italijom: Postoje važnije stvari od košarke

Izvor: Danas, 31.Avg.2023

Reprezentativac Srbije Aleksa Avramović rekao je pred duel sa Italijom u drugoj fazi Mundobasketa da je u ovom trenutku najvažnije da se Boriša Simanić uspešno oporavi.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.