ATAMAN BESAN UPRKOS POBEDI: To nije dobro!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021, 20:43

ATAMAN BESAN UPRKOS POBEDI: To nije dobro!

Efes slavio protiv Zvezde.

Trener Anadolu Efesa, Ergin Ataman, bio je zadovoljan kako su njegovi igrači odigrali 35 minuta u pobedi nad Crvenom zvezdom.

Malo-pomalo, Mančester Siti se „uvukao“ u vrh Premijer lige, i sada je glavni kandidat za titulu, zbog očajnih rezultata Liverpula. Građani večeras (21.15) gostuju VBA, i veliki su favoriti – dvojka je 1,26, a kombinazzija 2&3+ 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za VBA – Mančester Siti.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />– Igrali smo dobru košarku večeras, posebno u prvom poluvremenu koje je bilo gotovo perfektno. Takođe i u trećoj četvrtini, sve do poslednjih pet minuta kada smo prestali da igramo. To nije dobro, ali bez obzira na to, bila je čista pobeda sa ubedljivom razlikom. Igrali smo dobru odbranu, bili agresivni na obe strane terena - rekao je Ataman.

Krunoslav Simon bio je među petoricom igrača, koji su meč završili dvocifrenim brojem poena. Hrvatskikošarkaš u dresu Efesa je podsetio da su crveno-beli kvalitetan tim.

– Zvezda je težak protivnik, ali kada igramo kao danas teško nas je dobiti. Ali moramo ovako da igramo i sledeće utakmice - istakao je Simon.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BOMBA U SRPSKOM VATERPOLU: Rađen se vratio u Zvezdu, a njegove reči ODUŠEVIĆE svakog "deliju"

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021

"Želim karijeru da završim na veliki način."..Proslavljeni srpski vaterpolista Nikola Rađen je novi/stari igrač Crvena zvezde. Iskusni igrač je sa crveno-belima potpisao jednoipogodišnji ugovor...Malo-pomalo, Mančester Siti se „uvukao“ u vrh Premijer lige, i sada je glavni kandidat za titulu,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.