ABA, savezi i klubovi na sastanku u Zagrebu

Izvor: RTS, 12.Jun.2015, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA, savezi i klubovi na sastanku u Zagrebu

Gordijev čvor, ili je to možda Damoklov mač koji se nadvio nad košarkom u Srbiji i regionu zbog nerešenih odnosa na relaciji Fiba – Evroliga – ABA liga, mora jako brzo da se reguliše ili će posledice, nekoliko puta je najavljeno, biti drastične. U tu svrhu sazvan je i sastanak koji će se održati 16. juna u hrvatskoj prestonici.
Sastanak rukovodstva ABA lige, klubova učesnika regionalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << takmičenja i nacionalnih košarkaških saveza, na kome će se razgovarati o aktuelnoj situaciji, održaće se narednog utorka, 16. juna, u Zagrebu.

Domaćini sastanka biće čelnici ABA lige i očekuje se da se tom prilikom napravi prvi korak ka pronalaženju problema Fiba – Evroliga – ABA liga.
Sastanak su tražili svi klubovi učesnici i košarkaški savezi u regionu, među kojima je Košarkaški savez Srbije.
Predsednik KSS Dragan Đilas je pre nekoliko dana pozvao sve učesnike da se u najkraćem roku organizuje sastanak kako bi došlo do dogovora. U međuvremenu je vodio i blagu polemiku sa trenerom KK Partizan, Duškom Vujoševićem. 
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

ABA i klubovi - 16. juna

Izvor: TV Arena Sport, 12.Jun.2015

Sastanak rukovodstva ABA lige, klubova i nacionalnih Saveza zakazan je za 16. jun u Zagrebu, a tema će biti aktuelna situacija i sukob sa FIBA...Sastanak su tražili svi klubovi učesnici i košarkaški savezi u regionu, među kojima je Košarkaški savez Srbije...Domaćin sastanka biće čelnici ABA...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.