ABA ligaš gostuje u Kragujevcu - Sportske vas vode u Jezero! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2017, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA ligaš gostuje u Kragujevcu - 'Sportske' vas vode u "Jezero"! (video)

Kragujevački košarkaški klub Radnički u sredu dočekuje učesnika Druge ABA lige u hali "Jezero", a portal "Sportske.net" svojim čitaocima deli karte za ovaj meč.

Ukoliko volite košarku a živite u Kragujevcu ili ste u mogućnosti da u sredu odete do grada u srcu Šumadije, onda za vas imamo sjajne vesti.

Kragujevački košarkaški klub Radnički u sredu dočekuje ekipu Dinamik VIP PAY u okviru 7. kola >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Košarkaške lige Srbije, a naš portal deli tri puta po dve ulaznice za ovaj meč.

Radnički je sezonu otvorio serijom od šest poraza ali je promena trenera dala rezultate i pokazala da je Bojan Kusmuk uspeo da podigne ekipu.

Dobre igre na gostovanjima Vršcu i Vojvodini obećavaju pred okršaj sa članom druge ABA lige, a Kragujevčani imaju zadatak da pomognu ekipi da ostvari prvi trijumf u sezoni.

Prva tri čitaoca našeg portala dobiće po dve karte za utakmicu koja se igra u sredu od 16 časova i 30 minuta u hali "Jezero".

Sve što treba da uradite jeste da pošaljete mejl na office@sportske.net do utorka u 9 časova.

-

-

Poruka iz Kragujevca pred Dinamik - Biće Radnički sve bolji, uskoro i sa Amerikancem u timu! https://t.co/HiWlFtxgqQ

— Sportske.net (@sportske) November 20, 2017
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.