19. Kup Radivoj Korać u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 20.Jan.2024, 15:29

19. Kup "Radivoj Korać" u Nišu

Sve je spremno za organizovanje 19. Kupa Radivoja Koraća koji će se održati u Nišu od 14. do 17.februara. Na konstitutivnom sastanku Organizacionog odbora finalnog turnira Kupa najavljeno je da će prodaja karata početi početkom februara i da se očekuje veliki broj navijača.

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski ističe da su pripreme za organizaciju Kupa počele na vreme, da će Niš biti dobar domaćin kao i do sada i da će ljubitelji košarke iz ovog dela Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << kao i gosti koji dolaze iz drugih krajeva zemlje uživati u sportskom spektaklu i sportski navijati.

Dušan Projović, potpredsednik KSS-a, navodi da je njihov cilj da što više Nišlija i navijača iz okoline dobije priliku da gleda naše najbolje timove. Dodaje da postoji veliko interesovanje za utakice.

Žreb za četvrtfinale održaće se u utorak.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

PAPRENO: Poznata cena ulaznica za finalni turnir Kupa Radivoja Koraća u Nišu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2024, 14:12

Trofej brane crveno-beli...Finalni turnir Kupa Radivoja Koraća održaće se od 14. do 17. februara u Nišu, a organizatori najavljuju da će cene kompleta ulaznica za spektakl u hali "Čair" biti veće nego ranije...Ovu informaciju saopštio je potpredsenik Košarkaškog saveza Srbije zadužen za organizaciju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.