Čović ostao, Jeremić došao u FMP

Izvor: B92, 13.Sep.2017, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović ostao, Jeremić došao u FMP

Košarkaški klub FMP saopštio je da je potpisao ugovore sa dvojicom prvotimaca i bekova, Filipom Čovićem i Markom Jeremićem.

Kapiten FMP Filip Čović potpisao je novi jednogodišnji ugovor sa klubom koji je tokom prošlog plejofa predvodio do plasmana u finale košarkaške Superlige Srbije.

Filip Čović je rođen 5. juna 1989. godine u Beogradu, igra na poziciji plejmejkera, a ovo će mu biti deveta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sezona u seniorskoj košarci kao plejmejkera FMP.

Igrao je u sezoni 2011/12. u dresu Crvene zvezde, a u 2013. godini nastupao za ekipe Vojvodine i grčke ekipe KAOD iz Drame.

Marko Jeremić je sa klubom potpisao dvogodišnji ugovor. Dolazi iz kruševačkog Napretka u kome je bio najefikasniji igrač tokom takmičarske sezone 2016/17.

Jeremić ima 26 godina, visok je 192 centimetra, a pre Napretka nastupao je za ekipe Mladosti iz Mrkonjić Grada (Republika Srpska) i za novosadsku Vojvodinu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.