Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2009, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pižon sa tri špica, bez Lazetića, Stevanović računa na Klea od prvog minuta

Nekoliko minuta pred početak 137. večitog derbija na Marakani, poznati su sastavi obeju ekipa. Trener Crvene zvezde pomalo iznenadio ofanzivnom formacijom sa tri špica - Lekićem, Jevtićem i Perovićem. Kapiten Lazetić propušta derbi. Partizan u manje-više očekivanom sastavu, Kleo od prvog minuta protiv svojih.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Treneri saglasni: Pobedio bolji

Izvor: RTS, 28.Nov.2009

Oba trenera derbija između Crvene Zvezde i Partizana - gostujući Goran Stevanović i domaći Vladimir Petrović Pižon saglasili su se u oceni da je Partizan u ovom trenutku bio bolji tačno za jedan gol, ali da crveno-beli nisu iskoristili prednost igrača više..."Nama je puno nedostajao kapiten...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.