Kleov gol među deset najboljih u sezoni

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Okt.2010, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kleov gol među deset najboljih u sezoni

Po izboru renomiranog sajta goal.com gol Partizanovog Brazilca Gabrijela Klea makazicama protiv Hajduka iz Kule spada u deset najboljih u dosadašnjem delu sezone. U samom vrhu su još golovi koje su postigli Dmitar Berbatov, Karlos Vela, Hamit Altintop, Geret Bejl, Andrea Pirlo...
Ipak, mesta se našlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i za vremešnog Jarija Litmanena, čiji gol makazicama je nalik Kleovom. Tu je i poslednja u nizu majstorija, malo poznatog igrača Glentorana, Metija Berovsa, koji je postigao spektakulara gol petom.
Vredna pomena je i fantastična asistencija prvotimca francuskog Avra Asana Ale, posle koje je laganu realizaciju imao Bris Žovial. I u mlađim kategorijama ima šta da se vidi.
Očigledno izvanredno uvežban slobodan udarac mlade reprezentacije Španije i gol Kanalesa je model posle kojeg su protivnički fudbaleri (Engleske) ostali bez teksta. 
1. Seržo Kanales (Španija - Engleska, do 19 godina, 28. jul)
 
2. Geret Bejl (Stouk - Totenhem, 21. avgust)
 

3. Bris Žovial (Rems - Avr, 24. avgust)
 
4. Hamit Altintop (Kazahstan - Turska, 3. septembar)
 
5. Kleo (Partizan - Hajduk Kula, 4. septembar)

6. Karlos Vela (Arsenal - Bolton, 11. septembar)

7. Jari Litmanen (Oulu - Lahti, 18. septembar)

8. Dmitar Berbatov (Mančester Junajted - Liverpul, 19. septembar)
9. Andrea Pirlo (Parma - Milan, 2. oktobar)

10. Meti Barovs (Glentoran - Portdaun, 5. oktobar)


Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.