KUNEM SE DA NISAM IMAO ODNOSE SA NJENOM SESTROM! Bora Santana očajan, pa se KLEO pred svima (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2021, 21:21

"KUNEM SE DA NISAM IMAO ODNOSE SA NJENOM SESTROM!" Bora Santana očajan, pa se KLEO pred svima (VIDEO)

Nije mu lako!

Učesnici rijalitija "Zadruga 4" danas su imali zadatak da podele sa svima svoje najemotivnije trenutke tokom boravka u Imaginarijumu, a na red je došao i Bora Santana.

- Za mene je sve od početka bilo emotivno, a u vezi sa Milicom, i njenim povezivanjem sa Tomovićem, pa tema sa njenom sestrom, cela ta priča me je potresla. Najemotivnije je bilo kad sam plakao na njenom rođendanu, i to što sam je vređao. Ne mogu da spavam s tim, ona meni nije ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uradila loše u životu. Jako sam sujetan, i mene sve pogađa. I ono kad sam, namerno, vređao Ermini dete, to me je strašno zabolelo, nisam mogao da spavam isto. Sve što ima sa Milicom, me je potreslo. Ja ne mogu u oči da je pogledam, ne zaslužujem je. Ništa ona nije kriva, možda nisam znao da pokažem ljubav. Kunem se, ja sa njenom sestrom nisam imao se*s - pričao je Bora.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Kleo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.