Jaja Ture kod Klea u kineskom Ćingdau

Izvor: RTS, 16.Maj.2019, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jaja Ture kod Klea u kineskom Ćingdau

Bivši vezni fudbaler Barselone i Mančester Sitija Jaja Ture karijeru nastavlja u kineskom drugoligašu Ćingdao Hanžaiju.
Lokalni mediji navode da je iskusni 36-godišnji fudbaler doputovao u Ćingdao i da ga samo lekarski pregledi dele od potpisa ugovora.

Ture dolazi u redove lidera kineske druge lige da popuni mesto stranca i odmeni Đoana Verdua, koji je zbog povrede završio sezonu, i pridružiće >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se bivšem napadaču Crvene zvezde i Partizana Brazilcu Kleu, kao i Portugalcu Rikardu Vaz Teu.
Ture je samo pre nekoliko dana demantovao odlazak u igračku penziju, što je najavio njegov menadžer Dmitri Seluk.
Bez kluba je bio od prošlog decembra kada je otpušten iz Olimpijakosa, nakon samo tri meseca i pet odigranih utakmica.
Najbolje partije pružao je u Mančester Sitiju, kojeg je sa kapitenskom trakom vodio do tri titule Premijer lige, dva Liga kupa i FA kupa.
Uspešan je bio i u Barseloni sa trofejom Primere i Lige šampiona, a tokom karijere igrao je još za Monako, Metalurg iz Donjecka i Beveren.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jaja Ture kod Klea u Kini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2019

Bivši vezni fudbaler Barselone i Mančester Sitija Jaja Ture karijeru nastavlja u kineskom drugoligašu Chingdao Hanžaiju...Lokalni mediji navode da je iskusni 36-godišnji fudbaler doputovao u Chingdao i da ga samo lekarski pregledi dele od potpisa ugovora...Ture dolazi u redove lidera kineske druge...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Penzija će da sačeka, Jaja Ture na novoj misiji! (foto)

Izvor: Sportske.net, 16.Maj.2019

Ništa od povlačenja, iskusni vezista ima novi klub...U medijima su se nedavno pojavile informacije da je Jaja Ture rešio da okači kopačke o klin...Ipak, bivši vezista Mančester sitija je ubrzo demantovao te navode, koje je u etar navodno pustio njegov menadžer...Da neće u penziju potvrđeno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.