Penzija će da sačeka, Jaja Ture na novoj misiji! (foto)

Izvor: Sportske.net, 16.Maj.2019, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Penzija će da sačeka, Jaja Ture na novoj misiji! (foto)

Ništa od povlačenja, iskusni vezista ima novi klub.

U medijima su se nedavno pojavile informacije da je Jaja Ture rešio da okači kopačke o klin.

Ipak, bivši vezista Mančester sitija je ubrzo demantovao te navode, koje je u etar navodno pustio njegov menadžer.

Da neće u penziju potvrđeno je danas, kako je iskusni fudbaler iz Obale Slonovače krenuo da potpiše ugovor sa novim klubom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

On je uhvaćen na aerodromu u Kini, parafiraće saradnju sa kineskim drugoligašem.

U pitanju je Ćingdao Huangaj, klub koji je u procesu preuzimanja od strane Ćingdao luke i sportske vlasti u ovom gradu su maltene naredile da se izbori plasman u viši rang.

Jaja Ture je očigledno prvi potez uprave kluba, videćemo koliko će 36-godišnji vezista moći da im pomogne.

Engleski mediji se bave i njegovom ranijom izjavom, nakon što je svojevremeno odbio veliki novac da se preseli u Kinu, rekao je da ne razume igrače koji donese odluku da napuste evropski fudbal i presele se u najmnogoljudniju zemlju sveta zbog novca.

Izgleda da je u međuvremenu promenio mišljenje...

Yaya Toure set to join Qingdao Huanghai during the summer transfer window. The team is reportedly in process of being acquired by Qingdao Port and recent online rumours speculate Qingdao Sports Bureau has given the command that the team must be promoted this season. pic.twitter.com/5dEfowucHx

— Wild East Football (@wildeastfootbal) 16. мај 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.