DS prikupila 10.000 potpisa za Jankovića

Izvor: Mondo, 04.Mar.2017, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS prikupila 10.000 potpisa za Jankovića

Demokratska stranka (DS) je danas prikupila više od 10.000 potpisa podrške kandidaturi Saše Jankovića za predsednika Srbije.

Foto: Mondo/ Goran Sivački

Prikupljanje potpisa počelo je jutros po odborima DS širom Srbije, a biće nastavljeno, a u DS-u su agenciji Beta rekli da su takvu odluku doneli jer smatraju da odziv građana pokazuje da su "počele promene".

Podršku Jankoviću na predsedničkim izborima pored DS, najavila je i Nova stranka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kao i drugi građanski pokreti u Srbiji.

Predata kandidatura Vučića: Skupio 60.000 potpisa

Potpise prikuplja i Jankovićev izborni štab, a i juče i danas bili su veliki redovi.

POGLEDAJTE:

Za predaju kandidature za predsednik Srbije potrebno je prikupiti najmanje 10.000 validnih potpisa građana.

Izbori za predsednika Srbije rapisani su za 2. arpil, a oni koji žele da postanu kandidati za predsednika svoju kandidaturu sa pratećom dokumentacijom i najmanje 10.000 potpisa treba da podnesu Republičkoj izbornoj komisiji do 20 dana pred izbore.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.