Google najavio nove kontrole privatnosti za YouTube, Mape i Google pomoćnika

Izvor: Informacija.rs, 03.Okt.2019, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google najavio nove kontrole privatnosti za YouTube, Mape i Google pomoćnika

Google je najavio nove funkcije za zaštitu privatnosti koje će korisnicima omogućiti veću sigurnost i veću kontrolu nad njihovim podacima koji se čuvaju na Google nalogu. Jedna od funkcija koju je Google predstavio je mogućnost automatskog brisanja istorije pregleda na YouTubeu. To znači da ćete moći da odaberete vremensko ograničenje od 3 ili 18 meseci tokom koga će se podaci čuvati, a svi podaci stariji od toga biće automatski brisani. Naravno, postoji mogućnost da se istorija pregleda čuva sve dok ne sami ne odlučite da je obrišete.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Informacija.rs...






Povezane vesti

Google najavio tri nove alatke za čuvanje privatnosti

Izvor: B92, 03.Okt.2019

Google se za cyber sigurnost zalaže tako što lansira tri nove alatke koje korisnicima pružaju mogućnost da kontrolišu podatke koje dele, a kada koriste Google Maps, YouTube i Google Assistant...Tako stiže incognito mod za Maps, koji bi u oktobru trebalo da obraduje Android korisnike, da bi kasnije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Informacija.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Informacija.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.