Izvor: HotSport.rs, 14.Jun.2016, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WTA MAJORKA: Ivanovićeva lako do drugog kola

Posle Jelene Janković i Ana Ivanović obezbedila je plasman u drugo kolo turnira na Majorci, pošto je na startu bila bolja od Francuskinje Polin Parmentije.



Ivanovićeva je protiv rivalke iz Francuske sve rešila u dva seta, i to posle 85 minuta igre. Rezultat je bio 6:4,6:4 u meču koji je za nju bio prvi na travi ove sezone.
Ivanovićeva je sa po jednim brejkom više u svakom setu obezbedila mesto u drugom kolu gde je čeka Špankinja Sara >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Tormo
 
Srpska teniserka je u Majorci postavljena za treću nositeljku na turniru.
The post WTA MAJORKA: Ivanovićeva lako do drugog kola appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković,   Ana Ivanović

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

REVIJA BREJKOVA: Ana Ivanović pobedila Francuskinju Parmentije na startu turnira na Majorci

Izvor: Kurir, 14.Jun.2016

...Ana će u drugom kolu igrati protiv Sare Soribes Tormo iz Španije..Prvi set trajao je 47 minuta Napravljeno je ukupno pet brejkova, a Srpkinja je napravila jedan više, pa je dobila taj deo igre 6:4 Ivanovićeva je u drugom setu stekla prednost od 3:1, uspela da je održi do 5:2 Međutim, Parmentije...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.