Izvor: HotSport.rs, 16.Okt.2015, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VTA HONG KONG: Jelena kao Novak, dominantno do polufinala

Srpske teniserke briljiraju ove nedelje na turnirima koji se odigravaju širom planete, a jedna od njih je i Jelena Janković.

Nekada najbolja teniserka sveta dominantno se plasirala u polufinale turnir u Hong Kongu koji se igra za nagradni fond od 250 hiljada evra pošto je u četvrtfinalnom duelu bez previše problema savladala Ruskinju Dariju Gavrilovu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sa 2:0, po setovima 6:1, 6:1.
Za plasman u finale Jankovićeva će se u subotu boriti protiv Amerikanke Venus Vilijams koja je postavljena za trećeg nosioca, dok će se u drugom polufinalu sastati Samanta Stosur i Anđelik Kerber.
The post VTA HONG KONG: Jelena kao Novak, dominantno do polufinala appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena u polufinalu Hong Konga

Izvor: B92, 16.Okt.2015

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u polufinale WTA turnira u Hong Kongu. Jankovićeva nije imala većih problema protv 21-godišnje teniserke, kojoj je kao i u prethodnom kolu protiv Anastasije Rodionovu iz Australije (6:0, 6:2), prepustila samo dva gema.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.