Tipsarevići đuskali kod kuće, Jelena u gradu

Izvor: Blic, 11.Okt.2013, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarevići đuskali kod kuće, Jelena u gradu

Pauzu između turnira naši teniseri Jelena Janković i Janko Tipsarević iskoristili su da dođu kući. Tipsarevićima nikad nije dosadno ni kod kuće

Dok Janko uživa u kućnoj atmosferi i društvu svoje trudne žene Biljane, koja zbog drugog stanja ne može da ga prati na turnirima, Jelena uživa u društvu mame i prijatelja.

- Nama je diskoteka u kući. Mužić i ja đuskamo - napisala je Biljana >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ispod video-klipa na kojem je Janko, u ulozi di- džeja, zabavlja.

Janku nije bilo teško da preuredi čitavu kuću u klub: na snimku se vide lajtšou, zamračeni prostor, čuje haus muzika. Tu su i miksete i zvučnici a da Tipsarevići odlično znaju da se zabavljaju sami, kod kuće, još jednom smo mogli da se uverimo.

A Jelena je preksinoć, sa svojom majkom Snežanom, najpre otiša u novobeogradsku kafanu “Tako je suđeno” čiji je vlasnik Danilo Ikodinović, a gde je Vesna Dedić promovisala svoju novu knjigu “Pola duše”.

Snežana Janković, Vesna Dedić i Jelena Janković

Nakon što je večerala i uživala u koktelu, ispozirala je fotoreporterima, a zatim se uputila u novootvoreni klub na Senjaku “Hil”.

Nešto iza ponoći, sa prijateljima i majkom, stigla je u klub, a zadržala se do ranih jutarnjih sati. Iako je umesto alkohola pila samo vodu, za njeno dobro raspoloženje bio je dovoljan bend „Miligram“, koji je napravio sjajnu atmosferu.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tipsarevići đuskali kod kuće, Jelena u gradu

Izvor: Dzungla.org, 11.Okt.2013

Pauzu između turnira naši teniseri Jelena Janković i Janko Tipsarević iskoristili su da dođu kući.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.