Sudija pomagao Jeleni oko nestašnog brushaltera

Izvor: Sportal.rs, 08.Avg.2014, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudija pomagao Jeleni oko "nestašnog" brushaltera

Srpska teniserka Jelena Janković je u duelu sa Sloun Stvines, koju je savladala sa 2:1, imala problema ne samo sa Amerikankom na terenu nego i sa svojom odećom.

Naime, Jelenin problem sa nestašnim grudnjakom nasmejao je ne samo uvek raspoloženu za šalu srpsku teniserku, nego i navijače u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Montrealu. Tokom jednog gema pukla je bretela Jeleninog brushaltera. Pokušao je i sudija da joj pomogne u ovoj nesvakidašnjoj situaciji, ali je delovao prilično nespretno. Na kraju ga je crvenila, jer se nije najbolje snašao, spasila jedna gospođa iz publike, koja je okončala dramu kako bi Jelena nastavila meč. Naravno, navijači su sve ispratili u veselom duhu, aplauzima, smehom i ohrabrujućim zvižducima.

Jelena je već u narednom kolu, u osmini finala, poražena od Koko Vandevege.

OVDE možete da pogledate komičnu scenu na meču Jelen Janković.

(Foto: Beta/AP/The Canadian Press, Paul Chiasson))

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.