Senzacionalna JJ skinula krunu šampionki!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jul.2015, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Senzacionalna JJ skinula krunu šampionki!

Jelena Janković napravila jedan od najvećih uspeha u karijeri u poslednjih nekoliko godina

Jelena Janković napravila je jedan od najvećih uspeha u poslednjih nekoliko godina svoje karijere! Srpkinja je obezbedila plasman u osminu finala posle veličanstvenog trijumfa nad drugom teniserkom sveta i braniocem trofeja Petrom Kvitom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << (3:6, 7:5, 6:4) i sada je očekuje duel sa Agnješkom Radvanskom u borbi za četvrtfinale, gde će možda biti i blagi favorit.

Delovalo je da će Čehinja brzo završiti posao, pošto je imala vođstvo od 6:3 i brejk prednosti u drugom setu pri rezultatu 4:3, ali je Jankovićeva zaigrala mnogo bolje i došla do izjednačenja. To kao da je 29-godišnjoj Beograđanki dalo snagu i veru da može da se nosi sa drugom teniserkom na svetu.

Ključan detalj u trećem setu Jelena je napravila u 10. gemu, kada je drugi put na meču uspela da oduzme servis protivnici i posle tačno dva sata smanji na 5:3 u međusobnim susretima. JJ je slavila kao da je u pitanju osvojena titula, ali to ne treba da čudi s obziorm da je poslednjih nekoliko godina na najvećem turniru na svetu zaista beležila jako loše rezultate.

Jankovićeva će se u borbi za četvrtfinale sastati sa Radvanjskom koja je ranije danas pobedila Kejsi Delakvu iz Australije sa 6:1, 6:4. Biće to njihov osmi međusobnu duel, a Radvanjska vodi sa 5:2 u pobedema, međutim, utisak je da je u ovom trenutku srpska teniserka u boljoj formi i da će zbog toga biti u blagoj prednosti. Poslednji put njih dve sastale su se prošle godine na turniru u Rimu, a slavila je Jankovićeva sa 6:4, 6:4.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Jelena u neverici posle skidanja krune šampionki Vimbldona

Izvor: Blic, 04.Jul.2015

Jelena Janković bila je u neverici posle pobede nad Petrom Kvitovom sa 3:6, 7:5, 6:4 za plasman u osminu finala Vimbldona...Kvitova je dvostruka londonska šampionka, posle 2011. je bila najbolja 2014. godine, pa je branila titulu, ali je naišla na Jelenu, koja je napravila veliki preokret za ulazak...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.