Posle eliminacije Serene, uspešan početak Jeleninog pohoda na titulu Čarlstona

Izvor: Blic, 03.Apr.2014, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle eliminacije Serene, uspešan početak Jeleninog pohoda na titulu Čarlstona

Jelena Janković plasirala se u osminu finala Čarlstona pobedom nad Amerikankom Lorin Dejvis sa 6:0, 6:3 posle 80 minuta igre.

Posle eliminacije Serene Vilijams, Jelena ima idealnu priliku da opravda ulogu favorita i drugog nosioca turnira, a prvi korak bila je eliminacija Lorin Dejvis. U prvom setu Amerikanka nije ni uspela da isparira Jankovićevoj, dok ju je u drugom iznenadila brejkom za 2:0.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Jelena je uzvratila za izjednačenje i prelazak u vođstvo, Dejvis joj je potom opet oduzela servis za 3:3, ali je Jankovićeva do trijumfa došla na sjajan način, vezavši dva gema bez izgubljenog poena.

U osmini finala, protivnica će joj biti 75. teniserka sveta Ajla Tomljanović, a naredni potencijalni duel joj je sa pobednicom meča Eženi Bušar (6) - Venus Vilijams (11).

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.