Navijači ne daju Jeleni da klone duhom: Ja verujem u tebe, veruj i ti u sebe! /VIDEO/

Izvor: Blic, 20.Jan.2015, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači ne daju Jeleni da klone duhom: Ja verujem u tebe, veruj i ti u sebe! /VIDEO/

Pre meča prvog kola na Austalijan openu koji je naša Jelena Janković iznenađujuće izgubila od 41. igračice sveta, Timee Bačinski (6:4, 6:1), na Jutjub kanalu objavljen je snimak podrške najvernijih navijača srpske teniserke.

Gest Jeleninih vernih navijača ganuo je 15. igračicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sveta, pa se zbog toga zahvalila fanovima koji su joj pomogli da prebrodi slabiju fizičku formu u kojoj se nalazi.

Ovo je Jelenina druga rana eliminacija u 2015. godini, pošto je početkom januara izgubila u prvom kolu turnira u Brizbejnu od Hrvatice Ajle Tomljanović.

Pogledajte emotivni video najvernijih navijača srpske teniserke:

Ispod snimka stoji posveta: "Jelena volimo te, imaš našu ogromnu podršku, uvek smo uz tebe. Idemo!". Upravo zbog toga im se ona i zahvalila, nakon što ju je Bačinski eliminisala u Melburnu:

Dragi moji fanovi, veliko hvala na beskrajnoj podrsci koju mi pruzate i na iznenadjenju koje ste mi priredili! Volim vas, Vasa JJ

Naša teniserka takmičenje na Australijen openu nastavlja u dubl konkurenciji, a za partnerku ima Aranču Para Santonju. Njih dve će igrati protiv poljsko-slovenačke kombinacije Klaudija Jans-Ignačik - Andreja Klepač.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.