Jelena posle sto godina na terenu, Novak odao poštu žrtvama koronavirusa

Izvor: RTS, 12.Jun.2020, 18:04

Jelena "posle sto godina" na terenu, Novak odao poštu žrtvama koronavirusa

Jelena Janković i Novak Đoković pobedili su u mešovitom dublu koji je otvorio teniski program ovogodišnjeg Adrija tura. Jankovićeva i Đoković pobedili su Olgu Danilović i Nenada Zimonjića, rezultatom 7:6 (7-5).
Zabavnih sat i kusur >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tenisa igrano je na centralnom terenu SC Novak, a meč je na kraju pripao Jankovićevoj i Đokoviću, rezultatom 7:6 (7-5).

Šou je između poena, ali i tokom igre, vodio glumac Andrija Milošević, dok akteri na terenu nisu publici ostali dužni.
Bilo je odličnih poena, voleja, proklizavanja, ali i pošalica između njih samih. Na kraju, posle više od sat vremena, pobedu su slavili Jelena i Novak.
"Ti si pravi čovek, sve ostalo je nebitno. Bilo je zadovoljstvo igrati. Nadam se da ste uživali", rekao je Zimonjić na Miloševićev komentar posle duela.
Popularni glumac je Jelenu pitao kako je bilo igrati posle "sto godina pauze".
"Veoma sam srećna što sam ovde sa svima vama, hvala vam mnogo. Bilo mi je zadovoljstvo da igram sa našim velikim šampionom, hvala Nole što si me pozvao", poručila je Jankovićeva.
Posle šale Đokovića da će početi ozbiljno da se bavi tenisom, a ne samo vikendom kao do sada, najbolji teniser sveta je odao poštu preminulima od koronavirusa.
"Pre svega hteo bih da se zahvalim Jeleni, hvala što si prihvatila, dve godine nisi bila na terenina. Došla si u Beograd, nadam se da si uživala. Hvala Olgi i Nenadu što su došli danas", rekao je Đoković i dodao:
"Svako ko je ovde, oseća se malo neobično, protekli period od tri i po meseca bio je šok za sve nas, mislim da smo prvi koji imaju dozvolu za ovoliko ljudi na tribinama. Drago mi je što ste došli da podržite i humanitarni karakter ovog turnira. Želim da sa deset sekundi ćutanja odamo počast svima koji su preminuli od korone."
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"Nedostajali mi adrenalin i energija kada sam pred publikom, nisam rekla zbogom tenisu"

Izvor: RTS, 12.Jun.2020

Srpska teniserka Jelena Janković vratila se igranju tenisa posle tri godine i to nastupom na Adrija turu u Beogradu. Jankovićeva je bila deo spektakla i u mešovitom dublu, zajedno sa Novakom Đokovićem, pobedila je Olgu Danilović i Nenada Zimonjića. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.