Jelena ekspresno do četvrtfinala

Izvor: RTS, 04.Apr.2014, 02:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena ekspresno do četvrtfinala

Jelena Janković je u četvrtfinalu Čarlstona, posle pobede nad Hrvaticom Aljom Tomljanović od 2:0 po setovima 7:5, 6:1. Našoj teniserki bilo potrebno 86 minuta da reši meč u svoju korist. Naredna rivalka joj je Kanađanka Evgenija Bušard.

Jelena je stiglado četvrtfinala. Hrvatica pružila veliki otpor u prvom setu. U drugom Jankovićeva dominira i dozvolila protivnici da osvoji samo jedan gem. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Naša teniserka je opravdala ulogu favorita protiv mlade teniserke i zasluženo se plasirala u nastavak takmičenja.

Na startu meča teniserke su razmenile po jedan brejk. U sedmom gemu Jankovićeva ponovo oduzima servis protivnici. Međutim, Hrvatica uspeva da spasi tri set lopte na servis naše teniserke, napravi brejk i produži prvi set. Ipak nije uspela da stigne do potpunog preokreta, već u narednom gemu Jelena joj ponovo oduzima servis, potom je bila sigurna i na svoj i dobija prvi set sa 7:5.

Početne servis gemove u drugom setu obe teniserke rešavaju u svoju korist. Od tog trenutka na terenu je bila samo naša Jelena. Redom je osvajala sve gemove i uz tri brejka rešava i drugi set u svoju korist, 6:1.

Protivnica Jelene Janković u četvrtfinalu je Kanađanka Evgenija Bušard koja je iz daljeg takmičenja izbacila Venus Vilijams, 2:1 po setovima 7:6 (8:6), 2:6, 6:4.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.