Jelena Janković u prvom kolu protiv Serene Vilijams

Izvor: NaDlanu.com, 26.Jul.2012, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Janković u prvom kolu protiv Serene Vilijams

BEOGRAD, 26. jula 2012. (Beta) - Teniser Srbije Novak Djoković sastaće se u prvom kolu turnira na Olimpijskim igrama sa Italijanom Fabijom Fonjinijem, odredjeno je un četvrtak žrebom u Londonu.

BEOGRAD, 26. jula 2012. (Beta) - Teniser Srbije Novak Djoković sastaće se u prvom kolu turnira na >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Olimpijskim igrama sa Italijanom Fabijom Fonjinijem, odredjeno je un četvrtak žrebom u Londonu.Teniser Srbije Janko Tipsarević igraće sa Argentincem Davidom Nalbandijanom, a Viktor Troicki sa Špancem Nikolasom Almagrom.U konkurenciji teniserki Ana Ivanović sastaće se sa Kristinom Mekhejl iz SAD, dok Jelena Janković već na startu takmicenja treba da igra sa pobednicom Vimbldona Amerikankom Serenom Vilijams.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković,   Tenis,   Viktor Troicki,   Olimpijske igre

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.