Jelena Janković u polufinalu Indijan Velsa

Izvor: Beta, 19.Mar.2015, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Janković u polufinalu Indijan Velsa

BEOGRAD, 19. marta 2015. (Beta) - Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u polufinale turnira u Indijan Velsu, pošto joj je u četvrtak uveče 85. teniserka sveta Ukrajinka Lesija Curenko predala meč.

U trenutku prekida 21. teniserka sveta Jelena Janković vodila je sa 6:1 i 4:1.

Ona će u polufinalu igrati protiv pobednice >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << duela Italijanke Flavije Penete i Sabine Lisicki iz Nemačke.

Janković je do sada 10 puta igrala sa 16. teniserkom sveta Penetom i ostvarila osam pobeda, od kojih tri uzastopne. Poslednji put igrale su prošle godine na turniru u Rimu kada je bilo 6:2, 6:3.

Sa 30. teniserkom sveta Lisicki Janković je igrala pet puta i ostvarila četiri pobede, od kojih i u njihovom poslednjem duelu, 2013. godine na turniru u Sinsinatiju, kada je bilo 7:6, 5:7, 6:2.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.