Jelena Janković poražena na startu Brizbejna

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jan.2015, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Janković poražena na startu Brizbejna

BRIZBEJN - Srpska teniserka Jelena Janković porazom je počela 2015. godinu pošto je jutros po našem vremenu, u prvom kolu WTA turnira u Brizbejnu (Australija), izgubila od Ajle Tomljanović iz Hrvatske sa 7:6 (8-6), 6:0.

Protivnica hrvatskoj teniserki u drugom kolu biće Ukrajina Jelina Svitolina koja je savladala Magdalena Ribarikovu iz Slovačke >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << sa 6:0, 6:2.

Srbiju će u nastavku turnira u Brizbejnu predstavljati još Ana Ivanović. Ona je postavljena za drugog nosioca i u prvom kolu je slobodna. Njena protivnica u narednoj rundi biće bolja iz duela Jarmila Gajdošova (Australija) - Šuai Zang (Kina).

Nagradni fond u Brizbejnu iznosi milion dolara.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LOŠ POČETAK: Jelena Janković pregažena u Brizbejnu

Izvor: HotSport.rs, 04.Jan.2015

Srpska teniserka Jelena Janković nije uspela da se plasira u drugo kolo WTA turnira u Brizbejnu.. Jankovićeva je na startu takmičenja poražena od Australijanke hrvatskog porekla Ajle Tomljanović sa ubedljivih 2:0 (7:6, 6:0).. Ovo je bio drugi međusobni duel srpske i australijske teniserke i prvi...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.