Jelena Janković bolesno pedantna: U hotelima čak pospremam krevete, što nije normalno!

Izvor: Scandal.rs, 14.Nov.2016, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Janković bolesno pedantna: U hotelima čak pospremam krevete, što nije normalno!

Teniserka Jelena Janković otkriva kakva je van terena, te da nije uvek poslušna kako su je u sportu učili.

Nakon što je njena majka Snežana otkrila da je Jelena bolesno pedantna, ona priznaje:

“U stanu volim da mi je sve pod konac i da znam gde mi se šta nalazi. A kada sam u hotelskim sobama, čak nameštam krevet, što >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << nije normalno, ali to mi je ostalo od malih nogu, kada sam živela u Americi. Tada nam je to bilo pod moranje, a sada to radim iz navike”, kroz osmeh priznaje Jelena za Alo i otkriva da ima dobar metabolizam, iako je gurman.

“Pogotovu kada se ne takmičim, uživam u hrani. Tako mi nedostaje naša kuhinja – sarma, roštilj, kuvana jela i komplet lepinja. Volim sve što je nezdravo i masno. Srećom, imam dobar metabolizam”, kaže Jelena, a na pitanje da li njeni treneri znaju za to, pravda se:

“Pa i ja sam ljudsko biće, nisam mašina i volim da uživam. Ali kada uđem u trening i takmičim se, onda regulišem ishranu”, tvrdi teniserka.

Фотографија корисника Jelena Jankovic (@jjelicious) дана 21. Окт 2016. у 2:44 PDT

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.