Jeca i Bojana startuju u Kopenhagenu

Izvor: RTS, 10.Apr.2012, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeca i Bojana startuju u Kopenhagenu

Jelena Janković i Bojana Jovanovski u sredu startuju na VTA turniru u Kopenhagen. Prva na teren izlazi Bojana, a njena protivnica je Švajcarkinja Stefani Fogel. Jelena posle 17.30 igra protiv Britanke Lore Robson.

Srpske teniserke Jelena Janković i Bojana Jovanovski sutra startuju na VTA turniru u Kopenhagenu, koji se igra za nagradni fond od 220.000 dolara.

Prva na teren izlazi Jovanovski, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a njena protivnica u prvom kolu od 11.30 sati je Švajcarkinja Stefani Fogel. Jedini dosadašnji međusobni duel, ove godine u kvalifikacijama za turnir u Sidneju, pripao je Švajcarkinji koja zauzima 121. mesto na VTA listi.

Ukoliko prođe startnu prepreku, Jovanovski (105) će igrati protiv Rumunke Monike Nukulesku, 29. teniserke sveta.

Jankovićeva je postavljena za 3. nosioca, a njena protivnica posle 17.30 sati je Britanka Lora Robson (123). Oba dosadašnja duela dobila je Srpkinja, 2010. u Vimbldonu i ove godine na Australijan Openu.

Ukoliko pobedi, Janković se u drugom kolu sastaje sa anonimnom Ruskinjom Julijom Putincevom, 171. na VTA listi.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KOPENHAGEN: Janković i Jovanovski startuju u sredu

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Apr.2012

Srpske igračice Jelena Janković i Bojana Jovanovski u sredu startuju na VTA turniru u Kopenhagenu, koji se igra za nagradni fond od 220.000 dolara.. . Prva na teren izlazi Jovanovski, a njena protivnica u prvom kolu od 11.30 sati je Švajcarkinja Stefani Fogel. Jedini dosadašnji međusobni duel, ove...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Janković i Jovanovski u Kopenhagenu

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Apr.2012, 01:29

Srpske teniserke Jelena Janković i Bojana Jovanovski u sredu startuju na WTA turniru u Kopenhagenu, koji se igra za nagradni fond od 220.000 dolara.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Uspešan start Jovanovski u Kopenhagenu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Apr.2012

KOPENHAGEN -..Srpska teniserka Bojana Jovanovski uspešno je startovala na turniru u Kopenhagenu, pošto je danas u prvom kolu pobedila Stefani Fogel iz Švajcarske sa 6:3, 6:4.art Jovanovski u Kopenhagenu..Jovanovski će u drugom kolu igrati protiv Rumunke Monike Nikulesku, 29. na WTA listi...Kasnije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.