Jankovićeva uspešna na startu Rolan Garosa

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Maj.2014, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jankovićeva uspešna na startu Rolan Garosa

Jelena Janković je uspešno startovala na Rolan Garosu, pošto je u prvom kolu pobedila Kanađanku Šeron Fičmen sa 5:7, 6:1, 6:3.
(FOTO: AP)
Meč je bio počeo u ponedeljak, ali je prekinut u drugom setu zbog mraka. U nastavku susreta srpska teniserka je za manje od sat vremena slomila otpor protivnice.
Ona će u drugom kolu igrati protiv Japanke Karumi Nare. Biće to njihov treći susret, Jankovićeva vodi sa 2:0 u pobedama, a poslednji put igrale su na Australijan Openu ove godine i slavila je Srpkinja sa 6:4, 7:5.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena: Volim kada imam podršku srpskih navijača

Izvor: Sportal.rs, 27.Maj.2014

Priznala je Jelena Janković da joj je bilo teško na početku meča protiv šenon Fičman u prvom kolu Rolan Garosa, koji je počeo u ponedeljak kasno uveče, a  završio se danas.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.