Janković uspešno počela na turniru u Tijanđinu

Izvor: Politika, 07.Okt.2014, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković uspešno počela na turniru u Tijanđinu

TIJANĐIN – Srpska teniserka Jelena Janković uspešno je startovala na WTA turniru u kineskom Tijanđinu, pošto je u prvom kolu pobedila Ruskinju Alu Kudrjavcevu sa 6:2, 0:6, 6:0.

Jankovićeva je postavljena za prvog nosioca na turniru, a njena protivnica u borbi za plasman u četvrtfinale biće Saisai Ženg iz Kine, koja je bila bolja od Mađarice Timee Baboš sa 7:5, 6:4.

Turnir u Tijanđinu igra se za nagradni fond od 250.000 dolara.

Tanjug

objavljeno: 07.10.2014.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena kroz velike oscilacije do osmine finala Tjanđina, nova protivnica Ženg

Izvor: Blic, 07.Okt.2014

Srpska teniserka Jelena Janković uspešno je startovala na turniru u kineskom Tjanđinu, pošto je u prvom kolu pobedila Ruskinju Alu Kudrjavcevu sa 6:2, 0:6, 6:0...Iako je prvi set dobila rutinski zahvaljujući početnoj seriji od 4:0, u drugom nije osvojila nijedan gem, a dva puta je ostala na "nuli"....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.