Janković eliminisana na startu turnira u Den Bošu

Izvor: Studio B, 19.Jun.2012, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković eliminisana na startu turnira u Den Bošu

Srpska teniserka Jelena Janković eliminisana je na startu turnira u Den Bošu, pošto je danas izgubila od Šveđanke Sofije Arvidson sa 6:2, 3:6, 6:4.

Jankovićeva očigledno nije uspela da se fizički oporavi nakon što je na prethodnom turniru u Birmingemu odigrala tri meča u nedelju i ponedeljak.Duel je trajao dva sata i 13 minuta, a Šveđanka je u međusobnom skoru izjednačila na 2:2.

Ona će u drugom kolu igrati protiv mlade Holanđanke Aranče Rus.Turnir u Den Bošu igra se za nagradni fond od 220.000 dolara.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umor sustigao Jelenu, eliminisana na startu turnira u Den Bošu

Izvor: Blic, 19.Jun.2012

Srpska teniserka Jelena Janković osmi put ove sezone eliminisana je u prvom kolu nekog turnira. Nju je sa 6:2, 3:6, 6:4 sa turnira u holandskom Den Bošu eliminisala Šveđanka Sofija Arvidson...U odnosu na prethodnih sedam eliminacija u 2012. za koje i nije imala neko jako opravdanje, ovde se radilo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.