Janković: Svim srcem sam uz Srbiju

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Jan.2011, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković: Svim srcem sam uz Srbiju

Prvi reket Srbije u ženskoj konkurenciji, Jelena Janković izjavila je da nije u mogućnosti da igra u mečevima Fed kupa sa Kanadom, jer joj trenutna forma nije na zadovoljavajućem nivou.
Kako se navodi na zvaničnom sajtu Jankovićeve, ovu odluku je donela „teškog srca”, jer smatra da je velika čast i obaveza svakog sportiste da igra za reprezentaciju svoje zemlje.
Imala sam operaciju oka koja je došla u nezgodno vreme, kada su pripreme za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << sledeću sezonu trebalo da budu u najvećem jeku. Nisam imala vremena da dođem do željene forme, što me je dovelo do lošeg rezultata na prvom gren slemu u 2011. godini i velikog razočarenja – rekla je Jelena.

Ona je dodala da u ovom trenutku mora da dovrši pripreme, kako bi mogla da pruži svoj maksimum u sledećem nastupu za Fed kup reprezentaciju.
S druge strane raduje me dolazak mladih igračica u Fed kup tim Srbije prevođenih Bojanom Jovanovski, Aleksandrom Krunić i Tamarom Čurović. Ana Jovanović je iskusna reprezentativka. Nadam se da će one dati svoj doprinos našoj reprezentaciji i uspeti da ostvare pobedu nad Kanadom – istakla je Jankovićeva.
Srpska teniserka im je poželela sreću i uspeh i istakla da se nada da će im se pridružiti u narednom meču.
Ukoliko mi se forma u narednih nedelju dana poboljša, ja ću se svakako pridružiti timu Srbije u meču protiv Kanade, ali u svakom slučaju biću svim srcem uz naš tim – rekla je Jankovićeva.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.