Posle Ane i Jelena neće na Fed kup

Izvor: S media, 26.Jan.2011, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle Ane i Jelena neće na Fed kup

Pored Ane Ivanović, učešće u Fed kupu na meču Srbije protiv Kanada otkazala je i Jelena Janković.

Selektor naše reprezentacije Dejan Vraneš posle novog otkaza ostao je sa samo jednom teniserkom iz prvih sto na WTA listi, Bojanom Jovanovski.

- Sada je meč protiv Kanade sasvim otvoren - kratko je rekao Vraneš >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << za RTS.

Selektor će na raspolaganju imati četiri igračice, Bojanu Jovanovski, Anu Jovanović, Aleksandru Krunić i Tamaru Čurović.

Jelena je izjavila da joj je krivo što ne može da ponogne Srbiji ovog puta.

- Ovu odluku sam donela teškog srca jer smatram da je velika čast i obaveza svakog sportiste da igra za reprezentaciju svoje zemlje. Kao što znate imala sam operaciju oka koja je došla u nezgodno vreme, kada su pripreme za sledeću sezonu trebale da budu u najvećem jeku, tako da nisam imala vremena da sebe dovedem do željene forme. Samim tim došlo je do lošeg rezultata na prvom gren slemu u 2011. godini i velikog razočarenja sa moje strane - izjavila je Jankovićeva koja je dodala da će u SAD nastaviti pripreme.

Ona se ovim otkazom nije definitivno oprostila od reprezentacije.

- Svesna sam da u ovom trenutku treba da dovršim svoje pripreme da bih mogla da pružim svoj maksimum na sledećem nastupu za Fed kup reprezentaciju. Iz istih razloga nisam prijavila učešće ni na turniru koji sledi odmah nakon ovog Fed kupa - izjavila je naša najbolja teniserka.

Meč sa Kanadom igra se 5. i 6. februara u Novom Sadu.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fed kup: Srbija bez Jelene i Ane!

Izvor: B92, 26.Jan.2011

Selektor Fed kup reprezentacije Srbije Dejan Vraneš objavio je spisak igračica za duel protiv Kanade u prvom kolu Svetske grupe...Na spisku nema najboljih teniserki Srbije Jelene Janković i Ane Ivanović...U odsustvu Jankovićeve i Ivanovićeve, Srbiju će petog i šestog februara u novosadskom 'Spensu'...

Nastavak na B92...

Odustala i Jelena!

Izvor: Sportske.net, 26.Jan.2011

Posle Ane Ivanović povukla se i Jelena Janković, pa će Srbija bez dve najbolje igračice dočekati Kanađanke u Fed kupu.

Nastavak na Sportske.net...

Janković: Svim srcem sam uz Srbiju

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Jan.2011

Prvi reket Srbije u ženskoj konkurenciji, Jelena Janković izjavila je da nije u mogućnosti da igra u mečevima Fed kupa sa Kanadom, jer joj trenutna forma nije na zadovoljavajućem nivou.. Kako se navodi na zvaničnom sajtu Jankovićeve, ovu odluku je donela „teškog srca”, jer smatra da je velika...

Nastavak na Sportski Žurnal...

J.J kaže da nije u formi

Izvor: Glas javnosti, 27.Jan.2011, 07:08

BEOGRAD - Jelena Janković je izjavila da nije u mogućnosti da igra u mečevima Fed kupa sa Kanadom, jer joj trenutna forma nije na zadovoljavajućem nivou. Kako se navodi na zvaničnom sajtu Jankovićeve (jj-jelenajankovic.com), ovu odluku je donela "teškog srca", jer smatra da je velika čast i obaveza...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.