Janković: Serena zasluženo pobedila

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Okt.2013, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković: Serena zasluženo pobedila

Jelena Janković rekla je posle poraza u finalu turnira u Pekingu od Serene Vilijams iz SAD da je njena protivnica zasluženo došla do titule.
(FOTO: AP)
Serena je danas bila sjajna, zasluženo je pobedila. Nažalost, početkom drugog seta osetila sam bol u kuku, koji mi je otezazo kretanje i nisam mogla da pariram – rekla je Jankovićeva posle meča.
Jankovićeva je u finalu turnira u Pekingu poražena od prve >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << teniserke sveta sa 0:2 (2:6, 2:6).
Imala sam sjajnu nedelju ovde u Pekingu. Uvek volim da dođem na ovaj turnir. Zaista je bilo lepo takmičiti se, pogotovo u finalu. Hvala predivnoj publici na podršci i nadam se da ću i naredne godine biti ovde – rekla je Jankovićeva.
Američka teniserka Serena Vilijams kazala je da je sreća zbog nove, 56. titule u karijeri.
Neverovatno sam uzbuđena što sam uspela da osvojim ovaj turnir. Nisam mislila da mogu da dođem do titule na početku nedelje, tako da je držati ovaj trofej veoma srećan trenutak u mom životu – rekla je Vilijamsova.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

JJ: Serena je zasluženo pobedila

Izvor: NaDlanu.com, 06.Okt.2013

Srpska teniserka Jelena Janković rekla je danas posle poraza u finalu turnira u Pekingu od Serene Vilijams iz SAD da je njena protivnica zasluženo došla do titule... "Serena je danas bila sjajna, zasluženo je pobedila. Nažalost, početkom drugog seta osetila sam bol u kuku, koji mi je otezazo kretanje...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.