Janković: Ovaj poraz mnogo boli!

Izvor: Vesti-online.com, 14.Avg.2012, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković: Ovaj poraz mnogo boli!

Srpska teniserka Jelena Janković rekla je da je poraz protiv Šuai Peng u prvom kolu Sinsinatija veoma bolan, jer je imala tri meč lopte za pobedu.

"Lakše bi mi bilo da sam loše igrala" - Jelena Janković

 

Meč je trajao tri sata, a Kineskinja Peng je slavila sa 5:7, 7:5, 7:6.

 

"Vrlo ste frustrirani kada izgubite meč kao što je ovaj. Bilo bi mi mnogo lakše >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da sam loše igrala. Bila sam tako blizu da pobedim, uradila sam sve što sam mogla da dođem u tu poziciju. Ipak, na kraju jednostavno nisam uspela da osvojim taj odlučujući poen. Zato ovaj poraz boli", rekla je Jankovićeva i dodala:

 

"Kada dođete na servis liniju, sve je na vama. Ako hoćete rezultat, morate da pogodite servis, prvi ili drugi. U momentima kada sam morala da pogodim, ja to nisam uspevala. Bilo je i dosta duplih servis grešaka, a Peng je iskoristila svoje šanse", dodala je Jankovićeva.

 

Prošle godine srpska teniserka igrala je finale turnira u Sinsinatiju, a tada je izgubila od Ruskinje Marije Šarapove.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.