Janković, Jovanovski i Lajović nastupaju u četvrtak u Melburnu

Izvor: Blic, 15.Jan.2014, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković, Jovanovski i Lajović nastupaju u četvrtak u Melburnu

Troje srpskih tenisera nastupiće četvrtog takmičarskog dana na Australijan openu, Jelena Janković, Bojana Jovanovski i Dušan Lajović.

Sat iza ponoći po srednjeevropskom vremenu, Lajović će otvoriti program na terenu broj šest, a rival će mu biti 16. nosilac, Japanac Kei Nišikori.

Lajović, 117. igrač sveta na najnovijoj ATP >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rang listi, do sada se nije sastajao sa Nišikorijem, koji je 17. na planeti.

Oko pet sati po srednjeevropskom vremenu, Jankovićeva će kao osmi nosilac igrati protiv Japanke Ajumi Morite, koja je 61. na listi Ženske teniske asocijacije.

Njih dve su se do sada dvaput sastajale, a oba puta Jelena je bila uspešnija i pritom nije izgubila ni set: 2009. godine u Fed kupu savladala je tada 19-godišnju suparnicu u Beogradu sa 6:1, 6:0, a prošle godine je u Tokiju bilo 6:4, 6:1 za Jankovićevu.

Jovanovski će, oko sedam časova po srednjeevropskom vremenu, takođe nastupiti u drugom kolu, a po prvi put će se u karijeri sastati sa Austrijankom Ivon Mojsburger, 30-godišnjakinjom koja je 49. na svetu, odnosno za 15 pozicija slabije rangirana od Bojane.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Janković, Jovanovski i Lajović nastupaju u četvrtak u Melburnu

Izvor: Dzungla.org, 15.Jan.2014

Troje srpskih tenisera nastupiće četvrtog takmičarskog dana na Australijan openu, Jelena Janković, Bojana Jovanovski i Dušan Lajović.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.