JELENA SPASILA DVE MEČ LOPTE PA POBEDILA

Izvor: Kurir, 28.Feb.2012, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JELENA SPASILA DVE MEČ LOPTE PA POBEDILA

"Kraljica drame" je u trećem setu, pri vođstvu Francuskinje od 6:5 i 40:15 uspela da spasi dve meč lopte, što je potpuno demoralisalo njenu protivnicu u taj brejku

KUALA LUMPUR - Srpska teniserka Jelena Janković uspešno je startovala na WTA turniru u Kualu Lumpuru, pošto je u prvom kolu pobedila Francuskinju Karolin Garsije sa 7:6 (9:7), 4:6, 7:6 (7:2).

Janković je opravdala nadimak >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << "Kraljica drame" pošto je u trećem setu, pri vođstvu Francuskinje od 6:5 i 40:15 uspela da spasi dve meč lopte, što je potpuno demoralisalo njenu protivnicu u taj brejku

Meč je trajao puna tri sata, a pri vođstvu naše teniserke od 1:0 u trećem setu bio prekinut sat vremena zbog kiše.

Janković će u narednom kolu igrati protiv Amerikanke Džil Krejbas, koja je savladala Japanku Juri Sema sa 6:4, 1:6, 6:4.

Janković i Krejbas sastajale su se do sada tri puta, a srpska teniserka gubi sa 2:1 u međusobnim duelima. Međutim, nijednom nisu odmerile snage u poslednjih šest godina.

Turnir u Kuala Lumpuru igra se za nagradni fond od 220.000 dolara.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.