Izvor: Nezavisne Novine, 14.Apr.2016, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FED Kup: Bez Jankovićeve na Belgiju

Jelena Janković neće moći zbog povrede da pomogne reprezentaciji Srbije protiv Belgije u pokušaju da se izbori plasman u Svjetsku grupu Fed kupa.

"Već nekoliko nedjelja pokušavam da saniram povredu koju sam zadobila u Indian Velsu. Nažalost, nisam uspjela da je saniram, kao što sam se nadala. Naravno biću na klupi sa reprezentacijom da ih podrzim u svakom pogledu. Želim im svu sreću protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Belgijanki. Hvala puno svima na podrsci!", napisala je Jelena na Instagramu.

Vec nekoliko nedelja pokusavam da saniram povredu koju sam zadobila u Indian Velsu. Nazalost nisam uspela da je saniram, kao sto sam se nadala. Naravno bicu na klupi sa reprezentacijom da ih podrzim u svakom pogledu! Zelim im svu srecu protiv belgijanki. Hvala puno svima na podrsci!

Pratite Nezavisne.com i na Viberu!
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.