Dijana se pomirila sa sestrom Jelenom Janković!

Izvor: Poznati.info, 10.Mar.2015, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijana se pomirila sa sestrom Jelenom Janković!

Slavna teniserka oprostila je Dijani Janković to što je godinama gradila karijeru, ističući rodbinsku vezu s njom.

Čim je kročila na estradu, Dijana (27) se predstavljala kao sestra Jelene Janković (30). I nije privlačila pažnju medija svojim pesmama, već zahvaljujući sestri, koja je u to vreme bila najbolja srpska >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << teniserka.

Iznervirali su me komentari na internetu da mi je sestra namestila da pobedim. Ona apsolutno nema nikakve veze sa tim – pravdala se Didi pre pet godina posle pobede na festivalu u Vrnjačkoj banji.

Slavnoj sportistkinji je zasmetalo to što je pevačica uvlači u estradno blato, zbog čega su prekinule kontakt. Jelena čak nije bila na njenoj svadbi pre dve godine u Monte Karlu! U međuvremenu Dijana je uporno pokušavala da se nametne javnosti kao pevačica, iako, kako je priznala nedavno, nije imala nijedan nastup.

Zatim je odlučila da postane i dizajnerka i hvalila se skupocenim modnim brendovima.

Možda je upravo ta zajednička ljubav prema modi bila presudna da zavađene sestre od strica obnove kontakt. One su posle pet godina zakopale ratne sekire.

Autor: Goran-Blic, Foto: Facebook
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.