Danas u Majamiju Jelena, Novak, Viktor, Janko i Nenad Zimonić

Izvor: BKTV News, 24.Mar.2012, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas u Majamiju Jelena, Novak, Viktor, Janko i Nenad Zimonić

Na Mastersu u Majamiju u subotu na teren izlaze Viktor Troicki, Janko Tipsarević i Nenad Zimonjić, dok na ženskom turniru Jelena Janković igra meč u dublu.
Jedan sat posle ponoći, na teren će i svetski broj 1 Novak Đoković koji odbranu titule u Majamiju počinje protiv Kipranina Markosa Bagdatisa.
Svoj meč u singlu >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << igra i Viktor Troicki koji se u drugom kolu singla sastaje sa Špancem Giljermom Garsijom Lopesom, a duel je na programu između 19.00 i 21.00 sat.
Druga dva naša tenisera nastupaju u dublu. Janko Tipsarević i Poljak Lukaš Kubot sastaju se u prvom kolu od 16.00 sati sa poljskim parom Marijuš Firstenberg-Marćin Matkovski, dok NenadZimonjić i Francuz Majkl Ljodra igraju u drugom kolu protiv Južnoafrikanca Kevina Andersona i Kanađanina Miloša Raonića između 22.00 i 00.00h.
U prvom kolu dublova na ženskom turniru Jelena Janković i Slovakinja Dominika Cubulkova igraju od 16.00 sati protiv Jaroslave Švedove i Galine Voskobojeve iz Kazahstana.
Izvor: B92
Tweet
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki,   Nenad Zimonjić,   Tenis

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.