DOHA: Jelena furiozno do četvrtfinala

Izvor: NaDlanu.com, 13.Feb.2014, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOHA: Jelena furiozno do četvrtfinala

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u četvrtfinale WTA turnira u Dohi pošto je danas pobedila Ruskinju Alisu Klejbanovu sa 6:1, 6:2.

Jankovićeva je do četvrte pobede u sedam međusobnih duela došla veoma lako, posle sat i 12 minuta igre. Ona će u borbi za polufinale igrati protiv pobednice meča između Čehinja Petre Kvitove i Lusi Safarove. Srpska >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << teniserka neće imati puno vremena za odmor, pošto će upravo sa Klejbanovom uskoro ponovo izaći na teren, jer se u osmini finala u konkurenciji parova sastaju sa američkom kombinacijom Rakel Kops Džons/Ebigejl Spirs. Turnir u Dohi igra se za ukupan nagradni fond od 2,44 miliona dolara.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOHA: Jelena na korak od finala

Izvor: Mondo, 14.Feb.2014, 17:07

Najbolja srpska teniserka pobedila Petru Kvitovu i izboripla plasman u polufinale turnira u Kataru.

Nastavak na Mondo...

Doha: Jelena preko Kvitove do polufinala

Izvor: Dzungla.org, 14.Feb.2014

POPUT pustinjske oluje Jelena Janković briše jednu protivnicu za drugom na turniru u Dohi. Najbolja teniserka Srbijeplasirala se u polufinale VTA takmičenja iz premijer serije ubedljivo savladavši šestu igračicu sveta, Čehinju Petru Kvitovu 6:1, 6:3. Za trijumf joj je bilo potrebno svega...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.