Brizbejn: Jelena zaustavljena na startu

Izvor: Sportal.rs, 04.Jan.2015, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brizbejn: Jelena zaustavljena na startu

Jelena Janković je eliminisana već u prvom kolu WTA turnira u Brizbejnu. U meču uvodne runde (1/16 finala), od srpske teniserke bolja je bila Australijanka Ajla Tomljanović. Rezultat je bio 2:0 (7:6, 6:0), pa je Australijanka hrvatskog porekla, koja i živi u Brizbejnu izjednačila u međusobnim okršajima na 1:1.

Prvi set trajao je čak 78 minuta, a pitanje pobednika bilo je rešeno tek u taj-brejku. U nastavku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << duela znatno bolja je bila Tomljanović koja je na turnir došla kao 63. na WTA listi. Jankovićeva je na 15. mestu.

U osmini finala, Tomljanović će snage odmeriti sa Ukrajinkom Elenom Svitolinom koja je savladala Slovakinju Magdalenu Ribarikovu sa 2:0 (6:0, 6:2).

(Foto: Beta/AP Photo/Tertius Pickard)
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.