Monstrumi, u ime Srba na KiM, zastupaju samo ološ i šljam ogrezao u korupciji

Izvor: KMnovine.com, 31.Avg.2019, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monstrumi, u ime Srba na KiM, zastupaju samo ološ i šljam ogrezao u korupciji

Tragom vesti na RTS: Srpska lista: "Izbori na KiM će doneti novi pritisak na Srbe!", ne mogu a da se ne složim. Vest je potpuno tačna.


   
Foto: Arhiva    





Predizborna kampanja za izbore na KiM je jako intenzivirana iako zvanično još nije počela. A počeli su i snažni pritisci na Srbe, nažalost, ne od Albanaca već od Srba i države Srbije.

Rukovodstvo Srbije se jasno >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << stavilo na stranu jedne liste - Srpske liste, kojoj daje sve vrste podrške: medijsku, materijalnu, logističku. Sve druge potencijalne liste su proglašene za izdajničke, ne pruža im se nikakva podrška ali se poziva na linč. Na terenu je situacija nepodnošljiva. Pošto je SNS na rukovodeća mesta instalirao svoje kadrove oni vrše neverovatan pritisak na sve zaposlene u budžetskim ustanovama da podrže Srpsku listu. Ako se neko usudi da se za izbore kandiduje onda slede lažni i pravi telefonski pozivi. Oni koji pozivaju su pripadnici BIA, ili se tako predstavljaju, i prete najstrašnije i najmonstruoznije. Ako ne izazovu strah i ne iznude odustajanje onda pristupaju podmićivanju. U opticaju su ogromne sume novca ali i obećanja poslova za čak deset godina unapred.

Ti monstrumi koji u ime srpskog nacionalnog korpusa na KiM žele tobože da ga predstavljaju, zastupaju i zaštite su sve sam ološ i šljam ogrezao u korupciji. Ne mare oni za opstanak Srba na KiM već samo da ostanu i opstanu na vlasti i u ime lažnog patriotizma što više opljačkaju. Nemaju oni kapaciteta da bilo šta dobro urade za Srbe na KiM.


   
Foto: Arhiva    
Svedoci smo da Srpska lista nije ništa dobro uradila za Srbe. Samo je davala legitimitet kosovskim vlastima i bila instrument u rukama antinarodnog režima u Beogradu da se održi na vlasti. 

Zbog svega BOJKOT je jedini spas za nas. Nemojte izlaziti na izbore na KiM i dati legitimitet osobama kojima je samo stalo da budu u vlasti. Bolje je da u kosovskim institucijama nemamo predstavnika nego da u naše ime i na našu štetu odlučuju politički diletanti.



Bogoljub MiloševićFejsbuk



KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2019 ::    Hvala na interesovanju
#Kosovo #Metohija #Bojkot #Izbori #Separatisti #Zločin #Ustav #SRBIJA #Izdaja #Kradja #Šiptari #Mediji #Propaganda #Vesti #Separatisti #Žrtve #kmnovine


Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.