Ivan Bosiljčić se odužio rodnom Užicu na prelep način: 15 godina je pokušavao, sada je konačno uspeo

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 00:03

Ivan Bosiljčić se odužio rodnom Užicu na prelep način: 15 godina je pokušavao, sada je konačno uspeo

Jedan od voljenih glumaca porućio da Ere imaju razlog da budu ponosne.
Ivan Bosiljčić je večeras vodio program "Praznika svetlosti", manifestacije sa kojom Užice preuzima titulu grada kulture za 2024. godine.
Bosiljčić nije krio radost što je baš on imao čast da otvori ovu manifestaciju u svom rodnom gradu, gde je odrastao i gde se školovao.
- Užice odavno zaslužuje da bude prestonica kulture. Ovaj grad koji me je pre toliko godina lansirao, ne samo u Beograd, nego i u svet. Drago mi je da sam bio tu da se odužim na ovaj simboličan način. Jedva čekam 5. jul kada će se u Užici održati moja muzička predstava, koju već 15 godina pokušavam da dovedem u Užice. Užičani bi trebalo...
Pogledaj vesti o: Ivan Bosiljčić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.