Nokautirana komunalna policajka: Ulična prodavačica na Vidikovcu je oborila jednim udarcem (VIDEO/FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 12.Jan.2020, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nokautirana komunalna policajka: Ulična prodavačica na Vidikovcu je oborila jednim udarcem (VIDEO/FOTO)

Pojavio se snimak incidenta u kom se vidi trenutak kako se žena koja vuče kofere uz stepenice okreće u udara šamar policajki ULIČNA prodavačica na Vidikovačkoj pijaci nokautirala je danas pripadnicu Komunalne policije.Pojavio se snimak incidenta u kom se vidi trenutak kada se žena koja vuče kofer uz stepenice okreće u udara policajku pesnicom, a ova odmah pada na zemlju.Nemilom događaju prisustvovao je veliki broj prolaznika.Upravo na Vidikovačkoj pijaci ulična prodavačica nokautirala komunalnu policajku. Dogadjaj od pre 15 minuta. Beograd, Rakovica. pic.twitter.com/7JUQz2CBCW— Vladimir Savic PZBS (@vladimir_pzbs) January 12, 2020
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Povodom napada na pijaci na Vidikovcu oglasila se i Komunalna milicija

Izvor: Blic, 12.Jan.2020

Ulična prodavačica udarila je danas pripadnicu komunalne milicije na pijaci na Vidikovcu posle čega je službenica završila u Urgentnom centru.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.