DETALJI KRVOPROLIĆA U OSNOVNOJ ŠKOLI: Učenik mahao skalpelom u svlačionici, KRV je prskala na sve strane! Ustanova pokušala da SAKRIJE INCIDENT?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 21:36

DETALJI KRVOPROLIĆA U OSNOVNOJ ŠKOLI: Učenik mahao skalpelom u svlačionici, KRV je prskala na sve strane! Ustanova pokušala da SAKRIJE INCIDENT?!

Dečak je. u toku akcije, samog sebe povredio.

U Osnovnoj školi "Šip" u Sarajevu došlo je do incidenta u kojem je jedan od učenika doneo skalpel u školu i s njim mahao pred učenicima u svlačionici.

Za to vreme, dečak se samopovredio. 

- Sam događaj nije bio nimalo bezazlen. Incident se desio u muškoj svlačionici. Dečak je izvadio skalpel i počeo da maše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njime prema dečacima imitirajući lika iz igrice "Granny" i govoreći "ja sam lud". Srećom je promašio trojicu dečaka, jedan je uspeo da pobegne u wc i sakrije se. U naletu prema vratima od toaleta, dečak sa skalpelom je sebe, nažalost, povredio, presekavši sebi tetivu. Nastala je vriska i haos, krv je prskala na sve strane. Na sreću nema drugih povređenih i na žalost, dečak je povredio samo sebe - rekla je majka jednog od dečaka iz svlačionice.

- Nažalost, škola je pokušala da prikrije događaj i nedavanjem pravih, tačnih i blagovremenih informacija dovela u situaciju da u medije ode netačna, da se u grupama dele poluinformacije i da mi kao roditelji nagađamo šta se desilo, zavisi od toga od koga smo čuli. Svi, kao roditelji, zaslužujemo da znamo pravu istinu i uradimo sve kako se ovakve stvari nikada ne bi ponovile - kazala je majka jednog od dečaka.

Izvor: Srbija Danas/Alo!/Veljko Petranović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.