Drama u školi: Dečak doneo skalpel, pa sebi naneo teške povrede

Izvor: B92, 24.Feb.2024, 18:02

Drama u školi: Dečak doneo skalpel, pa sebi naneo teške povrede

U Osnovnoj školi "Šip" u Sarajevu u četvrtak, odvijala se drama, kada je jedan od učenika u školu došao i doneo skalpel, saznaje portal "Avaza".

Kako se saznaje "Avaz", učenik je mahao tim skalpelom, na šta su se drugi učenici prepali.

Navode da je došlo i do gurkanja tog učenika sa skalpelom i njegovog vršnjaka. Na kraju je dečak, koji je doneo skalpel, sam sebe povredio, a u bolnici u koju je odvezen ustanovljene su teške telesne povrede.

Uznemireni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << roditelji kada su saznali za ovaj incident pozvali su policiju. Obavešteno je i Veće roditelja, te je sazvan hitni sastanak sa upravom škole.

Roditelji traže od uprave škole, prema saznanjima "Avaza", da se uvedu mere koje bi ubuduće zaustavile, odnosno sprečile ovakve incidente, jer postavlja se pitanje kako i zašto je učenik doneo skalpel u školu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"OPONAŠAO LIKA IZ IGRICE I VIKAO DA JE LUD!"Detalji incidenta u školi u Sarajevu, dečak skalpelom pretio đacima: Krv je prskala na sve strane

Izvor: Blic, 24.Feb.2024

U sarajevskoj Osnovnoj školi "Šip" došlo je do incidenta u kojem je jedan od učenika doneo skalpel u školu i s njim mahao pred učenicima u svlačionici.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.