Uhapšeni radnici Prvog partizana i državljanin Severne Makedonije

Izvor: B92, 11.Nov.2019, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni radnici Prvog partizana i državljanin Severne Makedonije

Uhapšena su tri radnika PD "Prvi partizan" iz Užica i S. D. državljanin Severne Makedonije, vlasnik PD "Ars group" iz Skoplja, zbog zloupotreba i davanja mita.

Oni su uhapšeni po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Uhapšeni su bivši inžinjer u Prvom partizanu B.G. iz Užica, N.I. iz Pozege, konstruktor u Pogonu za alate i masine u PD "Prvi partizan" i M.M, saopšteno je iz Višeg javnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tužilaštva.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu, radi saslusanja, biti privedeni nadležnim tužiocu.

Njima se stavlja na teret da su krivična dela izvršili prodajom projekata i drugih dokumenata koji pripadaju "Prvi partizan" iz Uzica, a odnose se na proizvodnju oružja i municije.

Oni su osumnjiceni za krivična dela zloupotreba položaja odgovornog lica i davanje mita.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.