Pobeda Radnika protiv Bačke, sneg odložio pet mečeva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Dec.2018, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Radnika protiv Bačke, sneg odložio pet mečeva

Utakmica fudbalera Čukaričkog i Crvene zvezde, koja je trebalo da se igra od 15 časova odložena je zbog obilnih padavina za sutra u isto vreme.

Meč na Banovom brdu peti je koji je odložen i odigraće se sutra ako vremenski uslovi to budu dozvolili.

Za sutra od 13.00 pomereni su mečevi Zemun - Dinamo Vranje, Spartak Subotica - Voždovac i Mladost - Rad. Odložen je, takođe, i meč fudbalera Vojvodine i Proletera koji je trebalo da počne u 15.00 na "Karađorđu".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Pobeda Radnika protiv Bačke u Surdulici

Fudbaleri Radnika pobedili su u Surdulici Bačku sa 3:2 (2:1), u jedinoj danas odigranoj utakmici u Superligi Srbije.

Pobedu domaćinu u Surdulici, jedinom terenu koji je bio danas osposobljen za igranje i zato nije odložen meč, doneli su Igor Zlatanović 19, Milan Stojanoviću iz penala u 38. i Zoran Danoski u 51, dok su za goste pogodili Luka Mićić u 15. i Srđan Grabež u 70. minutu.

Radnik je trijumfom završio godinu i prvi deo sezone završio na mestu koje vodi u plej-of, dok će Bačka nastaviti grčevitu borbu za opstanak.

Juče: Partizan - Mačva 0:0.

Tabela: Crvena zvezda 56 bodova, Radnički 47, Partizan 44, Čukarički 39, Napredak 33, Mladost 32, Radnik 28, Proleter 27, Vojvodina 27, Mačva 22, Voždovac 19, Bačka 18, Spartak 16, Zemun 15, Rad 15, Dinamo 7.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.