Odložen i novosadski derbi!

Izvor: Sportske.net, 15.Dec.2018, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odložen i novosadski derbi!

Nastavlja se sa odlaganjem mečeva Super lige.

Ovo 21. kolo Super lige bi moglo biti nepotpuno, već su odložene tri utakmice, ostale su pod znakom pitanja osim u Surdulici gde će se igrati.

U Zemunu i Subotici se neće igrati, tamo je trebalo da gostuju Dinamo iz Vranja i Voždovac, a neće se igrati ni novosadski derbi između Vojvodine i Proletera na "Karađorđu".

To je objavljeno na zvaničnom sajtu Vojvodine.

"Utakmica 21. kola >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Super lige Srbije između Vojvodine i Proletera, koja je bila planirana za danas u 15 časova na „Karađorđu“, odložena je zbog obilnih snežnih padavina i nepostojanja elementarnih uslova za odigravanje fudbalskog meča.

Novi termin odigravanja ove utakmice biće saopšten naknadno"
, piše na sajtu Vojvodine.
Pogledaj vesti o: Vranje,   Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.